AKTUELNO

Zoran Stanković iz Kraljeva, za samo nekoliko dana stigao je od 500 do 3400 pratilaca na instagramu, i postao prava senzacija, a za Televiziju Pink je rekao da je svoje popularnosti veoma svestan, ali i da nije opterećen istom.

- Instagram je za mene bio nešto skroz novo, ali kada sam bio kod ćerke u Nemačkoj pre godinu i po dana, uz njenu pomoć sam otvorio svoj profil. U početku su to bile slike čisto za mene, kako bih sačuvao uspomenu na ove dane - rekao je Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako dodaje, nije imao neki poseban plan i nije uopšte zamišljao da će doživeti neku popularnost, kakvu je stekao za tri četiri dana.

Foto: TvPink Printscreen

- Selfi fotografije svakodnevno postavljam. Bilo je raznih komentara, od kojih je većina pozitivnih. Moji pratioci zapaze svaki detalj na mom selfiju. Interesantno im je što svaki dan menjam naočare, garderobu, svaki dan pijem kafu ili limunadu. To je ljudima čudno, što kao penzioner uživam u tome – rekao je Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

On je poručio svojoj generaciji da bi mogli više da se priključe instagramu i da se slikaju, a da manje sede za šahofskim tablama.

Foto: TvPink Printscreen

#Deda

#Instagram

#selfi

'