AKTUELNO

Prevare su uvek postojale i uvek će postojati.

Tim stručnjaka sproveo je istraživanje i na oko 500 ispitanika otkrio šta je najčešći uzrok prevare. Zanimljivo je da ne varamo svog partnera iz neutoljene seksualne želje, što je jedno od uvaženih mišljenja, pa čak ni iz puke radoznalosti, već je nedostatak ljubavi u vezi najčešći povod za emotivnu prevaru.

Govoreći o prevari i o tome ko više vara, da li to čine žene ili muškarci, privatni detektiv Bratislav Bata Petković kaže da nema pravila u tome ko se više obraća privatnim detektivima, kao i da obe strane varaju.

- Obraćaju nam se i muškarci i žene. Bilo ko ko posumnja u vrednost partnera dođe i na detektivima je da potvrde prevaru ili da je negiraju. Agencija demaskira prevare. To je uvek postojalo i uvek će da postoji – rekao je Petković.

On kaže da postoji etika i da se odbija posao ukoliko i suprug i supruga traže proveru partnera.

Govoreći o tome koja je godina prelomna u braku, on kaže da je to 12. godina.

Foto: TvPink Printscreen

- Statistika koju vodim pokazuje da je 12. godina prelomna za brak – rekao je Petković.

Komentarišući da li mlade biraju mladoženje i proveravaju, Petković kaže da ima dosta tog posla.

- Ona dođe jer želi brak sa njim, ali ga ne poznaje dovolnjno, to je malo čudno, a ona želi da o njemu sve sazna. Devojka je bila u vezi sa mladićem četiri godine, on je studirao, odlazio na fakultet, ostala su mu dva ispita, a njoj se nešto učinilo sumnjivo. Došla je, a mi smo došli do podataka da je on dao tri ispita sa prve godine i ništa više. Zamislite razočarenje te devojke, istog trenutka su se rastali – otkrio je Petković.

Najpoznatiji srpski paparaco Zoran Buđić Kobra kaže da ne razvodi brakove i da ima kodeks opraštanja.

- To su domaćice ili domaće napadačice sa biroa rada i onda se desi napad po diskotekama, javnim mestima, noćnim klubovima, a onda se desi da je poznata osoba pripita i mi napravimo sliku, ali imamo nekakav kodeks da opraštamo. To je prvi žuti karton, a kada dođe crveni, onda ide u novine – rekao je Kobra.

Foto: TvPink Printscreen

On dodaje da mu se dešavalo da oprosti i da je “najveća fora da ona njega vara u diskoteci, on nju na drugom splavu, a onda za rođendan ili za Božić zajedno sa decom, a onda deca ispaštaju”.

- Veća je cena popularnosti kada se razvedu, pa njega nađeš sa jeftinušom, a ona sa nekim neobrijanim, i onda su oni u nekom fetišu. Van pameti – rekao je Kobra.

#Detektiv

#Prevara

'