AKTUELNO

Bez zimske opreme i lanaca ne treba kretati na put, jer je na putevima u planiniskim predelima moguće stvaranje manjih snežnih nanosa.

Sneg slabog do umerenog inteziteta provejava na području Loznice, Valjeva, povremeno pada u timočkoj i negotinskoj krajini, a sa slabim snežnim padavinama treba računati na jugu i jugostoku Srbije, pa Auto-moto savez Srbije upozorava da su kolovozi mokri i da zbog nižih temperatura tokom noći postoji opasnost i od poledice.

Na deonicama trasiranim kroz klisure i stenske useke postoji opasnost od odrona koji su najučestaliji na đerdapskoj i ibarskoj magistrali, dolinom Drine, krozu sićevačku i grdeličku klisuru. Na autoputevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima kolovoz je mokar, a prohodnost dobra.

RADOVI NA GAZELI

U noći između 16.01. i 17.01. od 00:00 časova, do 02:00 časova, na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), na mostu Gazela, u smeru Niš -Beograd, doći do izmene u saobraćaju. Za vreme radova na popravljanju neispravne dekoracije, za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

S. P.

#AMSS

#Put pod snegom

#Zima

'