separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

DEINA HRABROST JE OGROMNA! Članovi lekarskih ekipa oduševljeni snagom koju je naša koleginica pokazala, pa joj poslali EMOTIVNU PORUKU


Za ove ljude ne postoji nemoguće!


Naša koleginica Dea Đurđević koja je u četvrtak doživela strašnu nesreću, oporavlja se na Vojnomedicinskoj akademiji. Prošla su kritična 72 sata, njeno stanje je dobro i ruka je vitalna.

Prema nezvaničnim informacijama, Dea se oseća dobro i pred njom je dugotrajan oporavak. Lekari su zadovoljni i kažu da su svi parametri odlični, da je Dea nasmejana, a ruka sačuvana i vitalna. Zbog mogućih komplikacija ostaje u šok-sobi i ima tretman kao i ostali pacijenti.

Tog jutra, uprkos otežavajućim okolnostima, tri ekipe Hitne pomoći uspele su da joj brzo i profesionalno ukažu pomoć.

Autor: TvPink Printscreen

- Nema mesta panici. Potrebno je reagovati adekvatno i brzo, kako bi se pacijent što pre transportovao do zdravstvene ustanove - kaže za Pink dr Goran Milosavljević koji je kobnog jutra bio na intervenciji.

Autor: TV Pink Printscreen

- Bilo je bitno zbrinuti je na licu mesta, odmah, zajedno sa amputiranim ekstrmitetom. Sva procedura je ispoštovana, s tim što na terenu nemamo led, ali je bio dovoljan i naš hladan fiziološki rastvor - kaže dr Maja Dimitrijević.

Autor: TV Pink Printscreen

Heroji, ili ljudi koji samo obavljaju svoj posao najbolje što umeju, za njih ovakvi podvizi predstavljaju još veću motivaciju, a kako kažu, Deina hrabrost i pribranost značajno su doprineli da sve prođe kako treba, uprkos traumatičnoj situaciji u kojoj se našla.

- Sve vreme je sarađivala i time nam je olakšala posao. Ovom prilikom je moja ekipa i ja zaista pozdravljamo i želimo joj brz i maksimalni oporavak - kaže dr Dimitrijević.

- Veoma smo srećni kada uspemo da odradimo kvalitetan posao i spasimo život. Drago mi je jer čujem da je Dea dobro i svi smo srećni i ponosni zbog toga - kaže dr Srđan Šarenac, želeći joj da se što brže oporavi.

Ekipe su adekvatno zbrinule sve povređene i još jednom pokazale da za njih ne postoji nemoguće.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti