AKTUELNO

Dei predstoji dugotrajan oporavak, komplikacije su moguće, ali je ona jaka duhom i psihički stabilna, rekao je za Pink.rs njen verenik Mladen Mijatović.

Naša koleginica, voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutru dogodila na Dedinju, kod KBC Dragiša Mišović. Ona je istog dana hitno operisana na VMA od strane najvećih stručnjaka, a na čelu tima bio je ugledni prof. dr Marko Bumbaširević koji je uspeo da spasi Deinu teško povređenu ruku.

Foto: Pink.rs

Dr Bumbaširević u više navrata je podelio informacije o Deinom zdravstvenom stanju, koje se iz dana u dan popravlja i prognoze su, kako je isticao, dobre.

Kako je doktor ranije izjavio, kod komplikovanih zahvata kakav je bio u slučaju mlade voditeljke, ključna su 72 sata nakon operacije, a oni su istekli upravo danas u 14 sati. S tim u vezi, kontaktirali smo njenog verenika i našeg kolegu Mladena Mijatovića, prema čijim nezvaničnim informacijama smo saznali da je Deina ruka za sada sačuvana i vitalna.

- Dea je bila odlična tokom noći i jutra. Svi parametri su odlični i ona je nasmejana, a njena ruka je sačuvana i vitalna – rekao je Mijatović za Pink.rs.

Kako dodaje, Dei predstoji dugotrajan oporavak. Komplikacije su moguće i ona će za sada ostati u šok-sobi.

- Lekari su zadovoljni i Dea ima tretman kao i ostali pacijenti, te nema kontakt sa spoljnim svetom, što je za njeno dobro, po preporuci lekara – kaže naš kolega.

Foto: Instagram

Ističe da je Dea jaka duhom i psihički stabilna, da se raspituje za redakciju i da je izuzetno zahvalna dr Bumbašireviću, osoblju VMA, Hitnoj pomoći i svima koji su joj pružili podršku.

Svi zaposleni na Televiziji Pink dive se snazi naše drage koleginice i pružaju joj podršku uz želju da se što pre vrati na male ekrane i svojim osmehom nastavi da ulepšava jutra gledaocima.

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

'