AKTUELNO

Pink televizija nema konkurenciju.

TV Pink je u poslednjem danu 2016. godine bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, pokazuju zvanična istraživanja agencije AGB Nielsen Audience Measurement.

U udarnim terminima od 21čas do ponoći Pinkov program je bio najgledaniji od svih televizija uključujući i Javni servis. Novogodišnji program pratilo je 2.400.000 ljudi, što znači da je svaki treći gledalac bio uz program Pink televizije.

Foto: Printscreen Youtube

U tom period najviše ljudi je pratilo naš program, i to među populacijom od 18 do 49 godina, od kojih je bilo najviše žena.

Doček novogodišnje noći svakako je prošao uz Pinkovo veselje dok su pripreme tekle uz autorsku emisiju Sanje Marinković i “Magazin In”, uz koju je bilo više od 1. 400. 000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Prvi dan 2017. godine bili ste uz dobro poznate formate: najgledaniju emisiju u danu “Paparazzo lov”, zatim “Nedeljno popodne”, “Premijera novogodišnji special” kao I kultne filmove Žikine dinastije.

Foto: Pink.rs

Ponedeljak je u znaku specijalnog izdanja emsije „Izvedi me“, serija „Crna ruža“ i „Elif“, ali i najgledanijeg informativnog programa „Nacionalni dnevnik“ kao i emisije „Premijera“ koje se i u ovoj godini nalaze u vrhu liste gledanosti.

U jučerasnjem danu, najgledanija emsija bila je „Kuća od srca“, a prate je serije „Crna ruža“ i „Elif“ kao i Intervju Ognjena Amidžića sa Draganom Mirković u emisiji Ami G show.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu TV Pink.

#Gledanost

#Premijera

#Televizija Pink

'