separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

auto-tech

KONAČNO! Instagram uvodi opciju za FOTKE koju su svi godinama čekali! Brzo probajte!


Od sada je moguće!


Trenutno je moguće preuzeti sav sadržaj putem web verzije Instagrama, a uskoro će ova opcija biti dostupna i svim korisnicima Androida i Eplovih uređaja.

Na webu, potrebno je otići na opciju podešavanja, zatim privatnost i sigurnost te preuzimanje podataka, gde je potrebno kliknuti na "zatraži preuzimanje".

Nakon toga treba upisati/potvrditi svoj mail i upisati lozinku, a iz Instagrama kažu kako prikupljanje i slanje ovih podataka može trajati i do 48 sati.

Putem ove opcije korisnici će moći preuzeti gotovo sve podatke i informacije koje su ikada objavili na Instagramu – od fotografija, video zapisa, arhiviranih priča, informacija o profilu i podešavanjima, komentara, poruka, lajkova, pretraga, imena korisnika koje prate i koji njih prate itd.

Mogućnost preuzimanja podataka s Instagrama možda će otvoriti mjesto i za neku novu društvenu mrežu fokusiranu na fotografije i video jer će korisnici sada jednostavno moći prebaciti sav sadržaj sa Instagrama na druge mreže.

Ali, teško je za poverovati kako će veliki broj korisnika sada napustiti ovu mrežu na kojoj su tokom godina objavili veliku količinu sadržaja i imaju veliki broj pratitelja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti