AKTUELNO

Saobraćaj se ovog jutra odvija umerenim intenzitetom, međutim, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), prvi dan vikenda i lepo vreme povremeno mogu doneti nešto veći broj vozila na putevima koji vode ka izletištima i parkovima pored reka i jezera.

AMSS ponovo upozorava da se u ponedeljak i utorak u većini mesta očekuju obilne padavine, od 30 do 60 milimetara, a lokalno i preko 80, uglavnom u zapadnim i centralnim krajevima. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, kako je saopštila Uprava granične policije, nema nema zadržavanja dužih od 30 minuta. Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju četiri sata, a kod Bačke palanke 60 minuta.

Podseća se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.

#Saobraćaj

#Stanje na putevima

'