AKTUELNO

Razočarao me je, od njega to nisam očekivao - kaže denser.

Poznati denser Gagi Đogani odlučio je da se oglasi povodom izjave Mikija Đuričiča u rijalitiju ''Zadruga''. Naime, Miki je danas u žaru verbalnog okršaja sa denserovom ćerkom Lunom, smatrajući da je ona kriva za oduzimanje nedeljnog honorara svim učesnicima "Zadruge", njoj i njenom bratu Adamu grubo zapretio:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LUNA NA IVICI NERVNOG SLOMA: Napala Ramonu, pa vrištala na Adama, NIKO NIJE MOGAO DA JE SMIRI!

- Moju drugovi su vam roditelje bacali sa splavova u vodu devedesetih godina, nemoj da vas ja bacam ponovo! - vikao je Miki danas u ''Zadruzi''.

Foto: E-stock

Na ovo Gagi nije ostao imun, a kako kaže, Miki je to uradio da bi se pokazao pred Rebekom u koju je zaljubljen.

- Miki se plaši i sve radi iz straha. On je to izjavio jer je hteo da se pokaže pred Rebekom. Razočarao me je, od njega to nisam očekivao. Ne znam šta mu se desilo. Hteo je da ispadne veći muškarac od Adama i da sačuva svoju ženku (Rebeku). To je uradio zbog Rebeke, mislim da je to jadno. Ipak su bili u dobrim odnosima. Što se mene tiče više nema izvini, ja mu ovo neću oprostiti. Adam neće nikoga da povredi i da udari, to sam siguran. Taman posla, on se tu samo našao - rekao je Gagi za Pink.rs i dodao da nije bilo potrebe za Mikijevom burnom reakcijom.

Foto: TvPink Printscreen

- Adamu je bilo krivo što svi napadaju Lunu, to je jače od njega, oni su odrastali zajedno i on nije mogao da gleda neke stvari. On je stao na sestrinu stranu, što je i logično. Normalno je da brat i sestra brane jedno drugo. Ja ne vidim da je tu neko nekog povredio i napao. Nije mi jasno šta se Miki tu koprca i ko njemu drma kavez - rekao je denser za naš portal.

Autor: M. K.

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'