AKTUELNO

Sinovi koje Jahovićeva ima sa Sandalom su previše mali da bi razumeli novonastalu situaciju.

Poznata pevačica Emina Jahović samo što je okončala svoj brak sa Mustafom Sandalom, i prebrinula jedan problem, tu se već stvorio drugi. Naime, njenim sinovima koji su veoma mali je bilo teško objasniti kako će sada živeti odvojeno od svog oca.

Foto: Instagram

Da podsetimo, Emina je posle deset godina bračnog života sa Mustavom stavila tačku na njihov brak iz koga je dobila dva sina, Jamana i Javuza, nad kojima je posle razvoda ona dobila starateljstvo.

Pročitajte još: NAKON ŠTO SE VRATILA TUŽNA U SRBIJU, evo kod kog muškarca je prvo otišla Luna Đogani! (FOTO)

Novonastala situacija ju je dovela u problem jer su njeni sinovi previše mladi da bi razumeli zašto su se Jahovićeva i Sandal razveli, a to je najteže podneo njen sin Jaman jer je preosetljiv.

Moji sinovi su još mali, tako da nisam mogla da im objasnim sve, kako bih učinila da su odrasli. Mada, Jaman je bio svestan nekih stvari - započela je priču o periodu posle razvoda i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

On je inače veoma osetljiv, pa u jednom trenutku nije mogao da spava i to me je veoma povređivalo. Moja sestra je dečji psihijatar i sa njom sam pričala o tome kako da postupam prema deci u novonastaloj situaciji, mada, u principu svaka majka to već nekako oseća i zna - rekla je Emina i dodala da su nastavili da žive živote normalno, samo na novi način.

Pink.rs.

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

'