AKTUELNO

Stankovićeva zgrožena ponašanjem bivšeg zadrugara.

Bivši zadrugari među kojima su se našli Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Ana Korać proveli su nekoliko dana na Kopaoniku, gde su snimili specijalno izdanje emisije "Amidži šou" u kojoj su se sjajno zabavili.

Ni na odmoru ih nije zaobišla "Igra istine", koju su u "Zadruzi" redovno igrali, a Sanja je ovom prilikom otkrila nešto potpuno neočekivano.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, plavuša je priznala da se nakon izlaska iz "Zadruge" nije čula sa Andrijanom Radonjić, ali i to da ju je razočarao njen otac Duško, takođe bivši zadrugar za koga kaže da ju je "muvao" u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se čula sa njom i ne pada mi na pamet. Videla sam šta je pričala za mene posle "Zadruge" i šta je njen tata rekao za mene, da mu slobodno popušim onu stvar. Mogu da mu budem ćerka. Mene je njen otac na neki način muvao dok smo bile u "Zadruzi". Ja sam bila u garderoberu da obučem veš, Goca je bila tu i ja sam joj rekla da gleda da neko ne uđe i u tom trenutku ulazi Duško i Goca mu kaže: "Stani, Sanja se presvlači!", a on je na sve to rekao: "Meni to ne smeta". Kada je bila šala za prvi april, kada su novinari rekli da smo imali se*s, ja sam mu prišla dok su bile reklame i rekla da mi je neprijatno, a on je rekao da na to ne gleda tako - rekla je plavuša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BESAN KAO RIS! Posle gostovanja Marije Ane oglasio se Filip Đukić (FOTO)

Prisutni zadrugari su bili šokirani onime što su čuli od Sanje i sa nevericom je slušali.

Šta je još Sanja rekla o bivšim cimerima, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Duško Radonjić

#Sanja Stanković

'