AKTUELNO

Pojavila se u neobičnoj crnoj haljini sa zlatnim detaljima.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je 14. juna napunila 45 godina, proslavlja večeras u jednom beogradskom restoranu svoj rođendan.

Ona je na ovog puta došla do restorana pola sata pre nego što je pozvala svoje goste, a nedugo posle nje pojavio se i Veljko Ražnatović sa svojom devojkom Bogdanom Rodić, a Ceca je nekoliko minuta odvojila i da proćaska sa novinarima.

Foto: Pink.rs

- Želje su mi iste kao i one koje su bile nejubilarne. Ja tražim zdravlje i sreću svoje porodice, ništa mi drugo ne treba u životu. Kad sam rodila dvoje dece, shvatila sam šta je prioritet. Sve ostalo nema trajnu vrednost - rekla nam je slavljenica.

Deca su joj prva i čestitala, a telefon joj je ceo dan zatrpan porukama.

- Prva su mi deca čestitala. Deca i prijatelji. Imala sam preko 300 poruka i imala sam ogromnu čast i kompliment, jer se mnogo ljudi setilo da mi je danas rođendan - otkrila nam je Ceca.

Foto: Pink.rs

Ona je pričala i o dečku i potencijalnoj udaji.

- Da li vi po meni vidite da meni neko treba i fali? Sve u životu se dešava, ja ne verujem u slučajnosti. Kad bude rekao Bog, desiće se, ja ne žurim, lepo mi je ovako. Probala sam da se udam i udala sam se i verujem u instituciju braka, to je vredno poštovanja - objasnila je ona.

Foto: Pink.rs

Veljko, čija je devojka svojim dekolteom privukla pažnju svih prisutnih, imao je originalan poklon za svoju majku.

- Večerasnji nokaut sam joj poklonio, bila je zadovoljna. Sasvim je normalno da strepi, nenormalna je ta majka koja ne bi strepela. Svaki put rizikuješ da ti neko polomi glavu, ali eto - izjavio je Veljko.

Foto: Pink.rs

Posle njega se pojavio i Dragan Marinković Palma, koji je godinama blizak Cecin prijatelj.

- Želim joj da ima sve više fanova i onih koji je vole i poštuju. To je Ceca kao što je bila i pre 10 godina, samo što je sad dosta popularnija - rekao je Palma.

Aco Pejović je došao u društvu supruge Biljane, a za portal Pink.rs otkrio je šta je poželeo svojoj prijateljici.

Foto: Pink.rs

- Poželeo sam joj mnogo zdravlja i ono što je najbitnije, da je uvek tako lepa i mlada - rekao je Pejović.

I Milan Mitrović se pojavio sa suprugom Bojanom i nije krio koliko je srećan što se našao na spisku zvanica.

Foto: Pink.rs

- Nema svako privilegiju da dođe na Cecin rođendan. Ja sam došao, mi se godinama poštujemo i družimo, lepo ćemo proslaviti - rekao nam je on.

Foto: Pink.rs

Milan Kalinić je na rođendan poveo svoju lepu suprugu Sandru, a Damir Handanović je sa nama podelio svoje želje upućene Ceci.

Foto: Pink.rs

- Poželeo bih joj zdravlje i sreću i sve što ide uz to - rekao je on.

Cecina ćerka Anastasija je stigla sa skoro sat vremena zakašnjenja u crno-beloj haljini.

Foto: Pink.rs

- Mami bih poželela sve najlepše. Da joj se samo uspesi nižu i da ostane tako dobra osoba - kratko je izjavila Anastasija.

Ivica Dačić je došao sa suprugom, kao i Saša Matić i Nebojša Stefanović, dok je Marijana Mićić došla sama, a na kraju se pojavio i Saša Kovačević sa velikim buketom cveća za Cecu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Želim joj sreću i zdravlje i puno uspeha i još mnogo osvojenih prvih mesta njenom sinu, to moram da kažem - rekao nam je Saša.

Foto: Pink.rs

Autor: V. T. - K. R.

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'