AKTUELNO

Svi sad sa nestrpljenjem čekamo dolazak dečaka ili devojčice - kaže Danijela Rodić.

Majka Bogdane Rodić, Danijela saznala je u utorak da će postati baka, budući da je njena ćerka Bogdana u drugom mesecu trudnoće sa Veljkom Ražnatovićem, sinom balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: ANASTASIJA VAN SEBE OD SREĆE OTKAD JE SAZNALA DA ĆE POSTATI TETKA! Ražnatovićeva ovom porukom otkrila koliko se raduje što će Veljko postati otac!

Foto: Printscreen Instagram

- Svi u porodici smo presrećni. Bogdana i Veljko su nam juče saopštili da će postati roditelji, i u tom trenutku smo bili šokirani, ali odmah potom počeli da se radujemo. Čula sam se sa prijom Cecom i ona je presrećna. Svi sad sa nestrpljenjem čekamo dolazak dečaka ili devojčice. Važno je da dete bude živo i zdravo i da sve prođe u najboljem redu. Ne znam detalje oko svadbe. Treba da razgovaram sa Cecom oko toga. Sad je najvažnija trudnoća. Budući deda je oduševljen, tetke takođe jedva čekaju sestrinu bebu - rekla je presrećna Danijela

Srećnu vest Veljko i Bogdana za sada su podelili samo sa najužim članovima porodice, a svi su presrećni što u dom Ražnatovića uskoro stiže prinova.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'