AKTUELNO

Srećan je što će ćerku viđati tri dana nedeljno.

Sonja Vuksanović i Aca Lukas razveli su se u Trećem osnovnom sudu prošle nedelje, a u sudnici su se tada zadržali oko sat vremena. Inače, oni su se venčali 2010. godine, a 2017. su objavili da žele da se rastanu. U braku su dobili ćerku Viktoriju.

Foto: Pink.rs

U razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Aca Lukas otkrio je kako se oseća nakon razvoda, ali je odlučio da priča o ćerki. Pevač je istakao da je presrećan što će Viktoriju imati prilike da viđa tri dana nedeljno.

Foto: Irena Atanasković Hrnjak

Nema tu neke velike promene nakon razvoda. Bitno je da smo to rešili. To je jedina stvar koja se rešila u ovih poslednjih nekoliko dana. Tri dana ću nedeljno viđati ćerku. To je ono što je dobro i što je lepo, što ću moći sa svojim detetom da imam kontakt i da vodimo naše živote. Alimentaciju ću naravno plaćati, dete je povereno na starateljstvo majci, ja ću plaćati izdržavanje svog deteta - rekao je Aca Lukas.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Lukas je u nastavku za Pink.rs rekao da uživa u emotivnoj vezi sa svojom devojkom Jovanom Doroški. Pevač je ovom prilikom otkrio i da li planira ponovo da stane na ludi kamen, ali i da proširi porodicu.

PROČITAJTE: NJENA SREĆA PROBIJA PLAFON! Luna Đogani doživela još jedan uspeh u karijeri! POHVALILA SE SVIMA! (FOTO)

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Još uvek sam u vezi sa svojom sadašnjom devojkom. Ona je razvod najnormalnije prihvatila. Mi ne razgovaramo o njoj. Još uvek nisam razmišljao o deci i braku - odgovorio je Lukas.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

K.Ristić / S.Kuvekalović

#Aca Lukas

'