AKTUELNO

Imam mnogo svojih želja, ali sve je to nekako lično - kaže Maja za Pink.rs.

Popularna pevačica Maja Berović napravila je pravi iskorak u svojoj blistavoj karijeri, nakon solističkog koncerta koji je održala u Štark Areni pred 20.000 ljudi koji su joj svojim prisustvom ukazali veliko poštovanje i ljubav prema njenim pesma koje su postale veliki hitovi.

U susret Novoj godini upitali smo pevačicu kako će dočekati najluđu noć i koga će poljubiti u ponoć, a ona je ovim odgovorom obradovala mnogobrojnu publiku.

View this post on Instagram

Pada prvi snijeg ☺️kako ste danas? ❤️

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Novu godinu ću dočekati u Beogradu u jednom prestoničkom klubu i mnogo se radujem, a u ponoć ću poljubiti svog supruga, bar se nadam! Ako bude bio blizu - rekla je kroz smeh Maja.

Maja ne krije koliko je srećna zbog mnogobrojnih uspeha koje je doživela u ovoj godini, ali i ovoga puta je bila skromna i otkrila da svake godine ima samo jednu želju.

Želje su mi kao i svake godine, da budem živa i zdrava i da mi u porodici bude sve u savršenom redu kao i do sada. Ovu godinu ću pamtiti po predivnim stvarima koje su mi se desile. Po fenomenalnom albumu, koncertima, mogu ti reći da je ovo jedna od mojih najlepših godina - istakla je Berovićka.

Foto: Pink.rs

Maja je bila mistična po pitanju planova koje pravi na poslovnom polju, pa nas je sve zaintrigirala ovim odgovorom.

Što se tiče muzike, ja uvek planiram. Uvek se nešto sprema i uvek je nešto u planu. Imam mnogo svojih želja, ali sve je to nekako lično. Što se tiče posla, mislim da sam sve ostvarila, ali uvek se desi nešto novo čemu težim - rekla je Maja.

K.Ristić

#Maja Berović

'