AKTUELNO

Oni su intimno venčanje obavili u jednom restoranu u Cirihu, a svečanom činu su prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi.

Pevačica Goga Sekulić (39) se ipak udala! Atraktivna pevačica rekla je po drugi puta  ''da'', ovog puta 15 godina mlađem sportisti Urošu Domanoviću (24), s kojim je na proleće započela romansu. Oni su se pre mesec dana verili, a prošle nedelje i venčali.

Kako saznajemo, intimno venčanje obavili su u jednom restoranu u Cirihu, a svečanom činu su prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi. Da je Goga postala gospođa Domanović, svedoče i fotografije s venčanja na kojima se vide burme na rukama novopečenih mladenaca. Gogin sadašnji suprug želeo je da venčanje organizuje i ranije, ali Gogini roditelji u tom trenutku nisu mogli da doputuju u Švajcarsku. Tek kada su potvrdili dolazak, mladi sportista je zakazao restoran i pozvao matičara, ne rekavši  Gogi za svoje planove.

Pevačica još uvek nije potvrdila srećne vesti i u svojim izjavama ostaje pri tome da su ona i Uroš samo ozvaničili veridbu na svečanom ručku. Međutim, burma na desnoj ruci ju je odala.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ovo je Sekulićevoj drugi brak, a Domanoviću prvi. Pevačica je bila udata za Igora Ramovića (39), koji je, nažalost, preminuo. Bili su u braku samo dva meseca.

Autor: M. K.

#Goga Sekulić

#Uroš Domanović

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'