AKTUELNO

Veliki šef je izrazio želju da čuje i mišljenje publike.

Kao i svake srede, gledaoci Televizije Pink i slušaoci Pink radija imali su priliku da uživaju u još jednom izdanju radija "Amnezije", koju su sve do sada vodili i uređivali Bora Santana i Bane Čolak. Međutim, ovog puta višesatni program vodio je samo Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čolak je odbio da učestvuje u emisiji zbog svađe sa Zerinom Hećom, zbog čega je Bora sam vodio emisiju i, zbog toga što je zabavio milionski auditorijum Pinka, dobio novčanu nagradu u iznosu od tri hiljade dinara! S druge strane, Veliki šef upitao je Zadrugare da se izjasne o tome ko bi bio adekvatna ili još bolja zamena Čolaku, koji je od "Amnezije" odustao.

Dragi zadrugari, pre svega želimo da čestitamo Bori koji je napravio fantastičnu emisiju i gledaoci i slušaoci i Veliki šef su oduševljeni. Imao si duhovitu emisiju, a mi to cenimo i zato si dobio 3000 dinara. Sada će svako od vas glasati i odlučiti ko treba da se pridruži Bori, jer on ne može sam biti urednik. Bora će isto obrazložiti ko po njegovom mišljenju treba da mu se pridruži - pisalo je u pismu Velikog šefa, a osim zadrugara pitate se i vi!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za onog zadrugara, za kojeg smatrate da bi se najbolje snašao u ulozi voditelja i urednika radija "Amnezija" možete glasati u anketi na OVOM LINKU.

D. T.

#Bora Santana

'