AKTUELNO

Pale veoma teške reči.

Aleksandra Subotić i David Dragojević veža za jedan od najintrigantnijih ljubavnih parova u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi".

Međutim, situacija između njihovih majki nije baš tako sjajna. Sve je počelo od onog trenutka kada je Aleksandra tražila od Davidove majke Biljane Dragojević da joj pošalje nove stvari i šminku u Belu kuću, a ona je javno, na svom Instagram profilu, napisala da Subotićeva ne može da obuče ništa od svoje garderobe jer se ugojila.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana je tada naišla na žestoke osude Aleksandrinih fanova, a javno joj se obratila i zadrugarkina majka, Ljuba Panović.

Iako je u jednom trenutku izgledalo da su se strasti smirile, Ljuba je ponovo osula paljbu po Biljani, te joj uputila niz uvreda putem svog storija na Instagramu.

Evo ko reče da je Aleksandra debela... Tri podbradka, butina kao kod nilskog konja i stomačina kao trojke da nosi... Alo, matora landaro, džabe sminka, tebe ni limari ne mogu da isprave da ličiš (makar) na ljudsko biće - napisala je Pantovićeva uz dve Biljanine fotografije.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS U ZADRUGU ULAZI OVAJ POZNATI PAR: Oni će napraviti potpunu pometnju, LUDILO ZAGARANTOVANO! (FOTO)

Kako će se nadalje odigravati ovaj rat na društvenim mrežama i kako će Aleksandra i David reagovati na ovakvu svađu njihovih najmilijih ostaje da vidimo.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'