AKTUELNO

Uložio je dosta energije i truda!

Poznati pevač Saša Kovačević odlučio je da se oproba u ugostiteljskim vodama, pa je večeras svečano otvorio svoj restoran u Zemunu. Na otvaranje je došlo mnogo poznatih ličnosti koje su pevaču pružile podršku u novom poslovnom poduhvatu.

Foto: Pink.rs

- Želeli smo da se okušamo u ovim vodama i, evo, sad startujemo - rekao je Saša i dodao - Ja nisam loš u kuhinji, ali ovde je odlična, ima svega, gosti će oceniti najbolje. Očekujem i vas novinare i meni drage ljude, kao i ljude koji vole dobru hranu da dolaze ovde - rekao je Saša.

On je priznao da je otvaranje restorana veliki poduhvat koji zahteva mnogo vremena:

- Ne pijem kafu, ali ovih dana non-stop držim šoljicu u rukama (smeh). Šest meseci nisam izašao odavde, dosta energije i truda je uloženo. Smršao sam, ali sam ispunio svoja očekivanja. Otvorio sam restoran blizu stana da mogu da se ujutru samo spustim i tu sam - rekao je pevač sa velikim osmehom na licu.

Foto: Pink.rs

Kao što je bilo i očekivano, otvaranju pevačevog restorana prisustvovao je veliki broj njegovih kolega koji nisu krili uzbuđenje:

Neću večeras jesti ništa jer sam na dijeti, ali najviše volim pasulj, mada njega nema u ovim fensi restoranima - rekla je kroz smeh Milica Todorović i dodala - Saša i Rade obožavaju da jedu tako da nije čudo što su otvorili restoran, a i njihova mama strava sprema klopu - dodala je pevačica, koja je priznala da nije povela dečka već je on pošao sa njom.

Foto: Pink.rs

Došla sam da mom dragom kolegi čestitam otvaranje restorana. Došla sam praznog stomaka jer sam na dijeti danima, ali sve ja volim da jedem, ništa ne odbijam - rekla je Ana Kokić koja je priznala da njen muž Nikola Rađen najviše voli domaću kuhinju.

Foto: Pink.rs

Presrećan sam što je Sale ovo otorio, Rade i on obožavaju kuhinju. Poznajući Kovačeviće, ubaciće oni i škembiće. Ja slabo znam da kuvam, uglavnom spremam paste, a ženi ostavim pasulj da sprema - rekao je dobro raspoložen Stevan Anđelković.

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da je ovo otvaranje pokazatelj da će pevačev restoran dobro poslovati, te postati jedno od omiljenih mesta za okupljanje poznatih u gradu.

Autor: S. Kuvekalović/ N. Vujčić

#Restoran

#Saša Kovačević

#otvaranje

'