AKTUELNO

On je čovek sa velikim srcem.

Popularni mladi pevač, Darko Lazić, 23. oktobra doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću. On je od tada bio šest dana u veštačkoj komi, a prognoze lekara sada su mnogo bolje.

Njega u narednom periodu očekuje operacija butne kosti, ali je sada njegovo opšte zdravstveno stanje ohrabrujuće.

Foto: Andrej Nihil

Samo nedelju dana pre stravčne nesreće, Darko je uradio nešto što dokazuje koliko je veliki čovek i koliko široko srce ima.

Ko? Darko? On je naš brat! Dobro nas je sve isprepadao, ali čujem da mu je Bogu hvala bolje i baš nam je laknulo svima ovde. On je ozbiljan drug i prijatelj, pa kad neko nešto loše kaže za njega, zadavio bih ga - ispričao je konobar u kafiću u koji Lazić često svraća.

Foto: Predrag Gajić

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MU LAKO: Vojke za Pink.rs OTKRIO KAKO SE ZAVRŠILA NJEGOVA VEZA sa Sarom, a zbog onoga što je zahtevao od obožavalaca i Reljićeva će ostati u čudu!

Svraća kad god je tu. A nastupao je poslednji put pre jedno dva meseca. I onda je nedelju dana pre ove nesreće zakazao nastup, od kog je sav novac trebalo da ide na žiro račun za lečenje male Dragane Antić. Ona je dete iz komšiluka. Ima tumor na mozgu i da bi otišla u Francusku na operaciju od koje joj zavisi život, Darko je organizovao i ostale prijatelje i kolege da u tome učestvuju. Sve je bilo dogovoreno. Draganina sestra i svi njeni su bili presrećni. Već smo bili stavili i plakat, visio je na vratima, i onda se desilo ovo. On neće moći da peva za Draganu, ali će zato celu tu njegovu zamisao da izvede Miloš Brkić. Ma na sve je Dare mislio. On je jednostavno takav čovek. Zato ne volim kad čujem da ga pljuju - naveo je pevačev poznanik.

Pink.rs

#Darko Lazić

'