AKTUELNO

Na nagovor svojih prijatelja, Anastasija Ražnatović se tokom sinoćnjeg izlaska latila mikrofona i počastila društvo svojom izvedbom velikog maminog hita.

Veljko i Anastasija, naslednici najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Novu godinu dočekali su na Kopaoniku, gde su otišli sa svojim prijateljiima.

Njih dvoje već danima unazad uživaju u blagodetima poznate srpske planine, dok noći provode u tamošnjim mestima za izlazak gde, sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, vlada sjajan provod.

Mlađana Anastasija, koja je muzički talenat nasledila od svoje majke, sinoć se ponesena sjajnom atmosferom latila mikrofona na oduševljenje svih okupljenih gostiju gde je dovela atmosferu do usijanja. U njenom pevanju najviše je uživao njen brat Veljko koji je sve vreme grlio dok je izvodila mamin hit.

Ražnatovićeva je na reprizi dočeka Nove godine otpevala Cecin hit "Jadna ti je moja moć" sa poslednjeg studijskog albubma "Autogram", a kako ova pesma zvuči u njenoj izvedbi poslušajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Anastasija Ražnatović

#Kopaonik

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'