AKTUELNO

Ozbiljni razgovori su u toku.

Posle sinoćnjeg raskida, Zerina Hećo i Bane Čolak rešili su da isteraju stvari na čistac. Ovog puta reč vodi Zerina, koja je zamerila svom dečku način na koji joj zabranjuje komunikaciju sa pojedinim muškim zadrugarima, ali i to što joj kontinuirano pridikuje zbog odevanja, za koje smatra da je provokativno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je, takođe, njemu ukazala na to da se, ukoliko dođe do pomirenja, može dogoditi da tokom njihovog planiranog zajedničkog života ponovo uđu u žestoke svađe i da će sve to morati da gleda njena ćerka.

Bane, ti imaš planove da živimo zajedno, sa mojom ćerkom. Zar treba ona da gleda moje izlive besa ako se ti možda tamo budeš ponašao kao sad ovde? Ti si nezreo, meni nezreo muškarac ne treba. Ne treba mi neko ko će da me limitira i da priča kako da govorim i oblačim se - govorila je iznervirano Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja volim više svoje dete i svoj život. Isto kao je tvoja majka volela više tebe i brata, pa je ostala sa vama, a njega napustila - govorila je Zerina, dok je Bane slušao.

Bane nije imao prilike da odgovori na njene konstatacije, pa je samo klimao glavom.

Ljubomore su nepotrebne, ne znam odakle ti povod da se ponašaš tako. Sledeći put, ja više ne mogu. Ja moram biti ja kad sam sa tobom. Ne mogu se promeniti. Evo ti primer, ti pričaš sa Majom, meni to ne smeta, a ti meni pričaš kad se obučem malo provokativnije - rekla je ona.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'