AKTUELNO

On je objavio fotografiju njene knjige!

Pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", Kristina Kija Kockar postala je poznata kada ju je njen sada već bivši muž Slobodan Radanović javno prevario sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

Nakon izlaska iz rijalitija Kija je snimila pesmu sa "Ministarkama" koja je postala veliki hit, a potom je izašla i njena pesma "Potpis".

Foto: YouTube screenshot

Kako se nije zadovoljila svojim muzičkim hitovima, ona je napisala svoju autobiografiju, a za njen potpis fanovi su čekali u ogromnom redu.

Kija je za Pink.rs otkrila kako se oseća povodom izdanja svoje knjige, ali i kako je reagovao Sloba, s obzirom na to da je na društvetnoj mreži Instagram u okviru storija objavio fotografiju njene knjige.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Još sabiram utiske, za sada si svi pozitivni. Bila sam malo skeptična po pitanju toga i nisam očekivala da će biti toliki red. Drago mi je zbog toga - rekla je Kija i prokomentarisala nam objavu svog bivšeg supruga u vezi sa njegovom knjigom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Što se Slobe tiče, nemam finalni komentar, to što je objavio na Instagramu je to. Znam koliko i vi - izjavila je Kija za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: NJIH TROJICA JE VOLE! Kija pokazala kakve izlive ljubavi dobija svakodnevno, a ovo su NJENI UDVARAČI! (FOTO)

K. K.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'