AKTUELNO

Goca poziva sve kolege da učine nešto konkretno, a ne samo da pišu po društvenim mrežama.

Pevačica Goca Božinovska je veoma loše podnela vest o teškom stanju u kome se nalazi Darko Lazić i poručila da bi mnoge kolege dale život za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Lutka moja, uradila bih za njega sve što je u mojoj moći. Zadnju kap krvi bih dala. Ma cela estrada bi mu pomogla. Pejović, Đani i Lukas bi prvi dali život za njega. Mnogo se sekiram, duša me boli. Sad bih najradije sedela kraj njegove postelje i čuvala ga kao sina - napisala je Goca i poručila ostalim kolegama da ne pišu samo poruke podrške na društvenim mrežama već da nešto konkretno urade.
Ja nisam taj tip da pišem po Instagramu "Darko, izdrži." Pa kome to pišete? On vas ne čuje. Idite lepo u crkvu, pa se pomolite. Ja sam išla u manastir Fenek na Svetu Petku i upalila mu veliku sveću za zdravlje. Pre ću pitati njegove roditelje treba li im nešto nego da piskaram svašta.

Pevačicu je slučaj Darka Lazića podsetio na njenog sina Marka Šijana jer su približni po godinama i načinu života.

Foto: Dragan Gajić

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SAČEKAJU DA SE SVETLA UGASE: Jelena Krunić i Petrući ZAVRŠILI PONOVO ZAJEDNO U KREVETU! (VIDEO)

Šta da radim kada deca nepromišljeno žive?! Darko i moj sin imaju veoma sličan život, kao i 90 odsto omladine. Moj Mirko je trčao da da krv zajedno sa drugarima. Ja mu kažem: "Džabe, Mirko, ideš, Ana Sević je javila da ne treba." Samo da naš Darko preživi, posle će sve biti lako - zaključila je Goca.

S.S.

#Goca Božinovska

'