AKTUELNO

Mnogo etiketa, a još više ukućana.

Prva etiketa bila je najnepoštenija osoba u kući. Zadrugari su imali mnogo predloga, Nadežda Biljić je rekla da je svaki vođa nepošten, a onda su se odlučili da je to ipak Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Novac nije vratila posle kupovine i sakrila je račun - rekla je Marija Kulić.

Međutim, Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića je stao u Draganinu odbranu i rekao da ona nije nepoštena, već da ima onih koji su mnogo nepošteniji od nje, a Savo Perović je podržao Mićino mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća etiketa bila je za najagresivniju osobu u Beloj kući i zadrugari su najviše predloga dali za MIljanu Kulić i Zerinu Hećo, a Zorica Marković je za sebe rekla da je bivši agresivac. Lepi MIća je proozvao Alkesandru Subotić i predložio nju za jednu od najagresivnijih osoba.

Zaista moram da kažem da nije istina to što je Mića rekao za mene. IMala sam samo jednu grešku za koju sam se pokajala. Agresivan je MIća, kada mu čovek kaže nešto normalno on viče i psuje. Ovde ima mnogo agresivnih likova. Najšokantnije je bilo gađenje kamenicama, ali i šolja u glavu od strane porodice Kulić - rekla je Aleksandra Subotić

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš svakodnevno agresiven osobe kao što je Nemnaja i periodično agresivne kao što je Jelena Krunić, Alkesandra Subotić, Luna i Zlata.  Zerina je isto pokazala agresiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče za ovaj rijaliti za mene je najagresivnija Marijana koja mi je nanela ogrebotine i šutnula u međunožje - rekao je Bane.
Za mene je njagori vid agresije psihička tortura. Miljana je bila agresivna prema Zerini i Banetu - rekao je Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Bane Čolak i Zerina Hećo napustili su crni sto nakon rasprave sa Miljanom Kulić, a ukućani  su najagresivnijeg proglasili Nemanju Tošića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je došlo do titule najljubomornijeg ukućanina i svi su jednoglasno proglasili Baneta Čolaka.

Jesam ljubomoran kada je Zerina u pitanju, ali nikad zbog tuđeg uspeha. Ovde ima dosta ljubomornih ljudi na tuđi uspeh. Rekao bih da je to beba dinosaurus misleći na Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Etiketa oko koje nisu mogli da se odmah slože je najloznamernija osoba u Beloj kući. Najviše glasova bilo je za Lepog Miću, Mariju i MIljanu Kulić i zadrugari su proglasili da je to Marija Kulić

Foto: TV Pink Printscreen

To su rekli zadruagari. Najviše mrze mene to je razlog-rekla je Marija.

Za najtolerantnijeg predloženi su Savo Perović i Suzana Perović, a ukućani su odlučili da to bude Savo.

Jesam tolernatnan u 80% slučajevai to mnogo više ovde nego napolju - rekao je Sava.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše polemike bilo je oko titule najosećajnije osobe pa su ukućani najviše predlagali Lazara Jeremića i Adama Đoganija. Ipak glasovi su prevagnuli za Lazara.

Lazar je osećajna osoba, ali Dam je najosećajnija osoba - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Lazara se dvoumim da li je osećajan ili glup, ali mislim da je on osećajan prema Nataši pa zato pravi te gluposti -rekao je Aleksa Savić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Rijaliti Zadruga

'