AKTUELNO

Njihove svađe mnogi smatraju taktikom.

Subota veče u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana je za pitanja novinara a posebno ih je interesovao odnos Aleksandre i Davida. Novinarka je pitala da li su njihove svađe taktika ili su iskrene kao i da li je njihova veza u krizi.

Foto: RTV Pink

Ja nemam taktiku i ne bavim se time. Jednostavno dođe do naših svađa. Meni je mama rekla da izgleda jako ružno napolju, ali zaista nije taktika. Aleksandra treba malo da spusti loptu. Naša ljubav je jaka i prošli smo dosta u rijalitiju. Meni samo smeta što ona nema poverenja u mene - rekao je David.
Jedina moja taktika u rijalitiju je da namećem svoje stavove. Mene je Miki savetovao da imam svoju taktiku i da pustim Davida da radi šta hoće jer on je lep. Šta god on bude radio, on se vraća kod tebe u krevet. Ja bih volela da mogu tako, ali ja ne mogu. Ja nisam takva. To mi nije taktika i potrudiću se do sledeće nedelje da novinari dođu sa nekim drugim pitanjima - odogovrila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bih primetila da je David bacio oko na neku zadrugarku, iskopala bih mu to oko. Ne bih mu vratila istom merom, pokazala bih mu da me je povredio. On bi osetio posledice toga. Što se tiče Lune to je devojka sa kojom sam se družila dobar deo rijalitija. Mi smo ovde drugovi i nikad ni jedan jedini signal nisam primetila između njih dvoje. U njoj ne vidim nikakvu konkurenciju - rekla je Aleksandra.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

S.S.

#Aleksandra Subotić

'