AKTUELNO

Njoj nisu rekli istinu, ali Lorena neumorno pita za tatu.

Baka Darka Lazića, Milka Lazić, teško podnosi činjenicu da se njen unuk bori za život posle saobraćajne nesreće, koju je doživeo u utorak ujutru nedaleko od svoje kuće u Brestaču.

Ona, kao i cela porodica, pevačevi prijatelji i kolege, veruje u njegov oporavak, a nadu joj daju vesti da je i dva dana nakon što mu je izvađena slezina on bolje.

Foto: RTV Pink

Ona otkriva da njena praunuka, Darkova ćerka Lorena (4) predoseća da se njenom tati nešto dogodilo.

- Najteže je za Lorenicu. Stalno plače za tatom jer ga ne viđa. Pita za njega, traži da ga vidi. Tačno oseti da nešto nije u redu iako se svi trudimo da budemo nasmejani pred njom. Ona je moj anđeo pametni, već je velika i shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se. Ana je stalno s njom i maksimalno joj je posvećena. Trudimo se svi da nadoknadimo Darkovo odsustvo - kroz jecaje kaže Darkova baka.

Foto: Pink.rs

Da Lorena stalno traži tatu, potvrdio nam je i Darkov prijatelj koji je u kontaktu s njegovom bivšom suprugom Anom Sević.

PROČITAJTE JOŠ: KIPTI OD BESA: Marija Šerifović zbog Darka Lazića napravila HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

- Ana se pred devojčicom pravi da je sve u najboljem redu. Rekla joj je da je tata na putu, da mnogo radi i da će joj, čim dođe, doneti igračke - kaže on.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'