AKTUELNO

Nikako da se razumeju.

Nakon što je Miljana Kulić prekinula Marijanu Zonjić i Adama Đoganija u razgovoru o svojoj vezi. Njih troje su nekoliko trenutaka kasnije počeli da pričaju o sukobu Adama i Miljane koji je nastao kada se Miljana slučajno smejala dok je on pričao svojoj majci.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rasprava je uzela maha kada je Adam spomenuo njeno dete, pa mu Miljana nije htela popustiti i počela sa njim da priča o onome što je on nedavno rekao da je njeno dete kopile.

Ja ti zameram što umesto da ga šetaš po prirodi ti ovde radiš u Zadruzi. Treba da bude pored porodice.To sam ja tebi rekao. Rekao sam ti da kao fora napravimo drugo dete. Nisam spominjao dete u lošem smislu. Nerviraš me, stavljaš mi reči u usta - vikao je Adam.
Porodica jeste uz njega, i majka i baka. Mi ga šetamo dok vi spavate. On je beba, on ima svoj prostor. Rekao si nekoliko puta kopile jer je napravljeno u rijalitiju - govorila je Miljana, ali se Adam iznervirao i počeo da je vređa:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si za mene najveća uvreda ovde, što delim vazduh sa tobom, ćao ajde - vikao je Adam i otišao u Belu kuću.
Mrš ološe raspali - rekla je Miljana iz sveg glasa pa je nastavila da komentariše situaciju sa njegovom devojkom Marijanom Zonjić.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Miljana Kulić

'