AKTUELNO

Pljuštale pogrdne reči sa svih strana.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca. Voditelj Milan Milošević je čitao pitanja, a nekim zadrugarima nije bilo baš prijatno da odgovaraju na njih, a neka su i prouzrokovala žestoke svađe.

Zbog čega ti toliko smeta svaki zadrugar koji se druži sa Nemanjom. Brate, zaljubljen si u alfa mužijaka, otkačen si, razumi to - pročitao je voditelj pitanja gledaoca.
Nek se zaljubljuje ko god hoće. Ja sam ga ignorisao nedelju dana. Neću više da mu ćutim. To je bila moja strategija da Luna ne provodi vreme sa njim. Brendon je zaljubljen u spoljnom svetu, a o toj boleštini ne bih ni reč pričao.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe su maltretirali tvoji drugari, maltretirale su te devojke. Što se tiče tebe iskompleksirani Branislave, izgubio si svoj brend. Ti si Branislavka - vređao je Nemanja Brendona.
Smrdi ti iz usta, gadan si. Ti si muški paćenik, gadan si i truo - nije mu ostao dužan Branislav.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je usledilo još jedno pitanje gde su Brendon i Nemanja ušli u žestoku svađu. Naime, gledalac je bio znatiželjan zašto je pričao Mikiju da je Luna Đogani zaljubljena u njega i da mu se smeška.

On je to negirao, a Brendon je odmah ušao u raspravu sa njim jer smatra da tako želi da uzima kadar, jer zloupotrebljava Luninu poziciju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UHVAĆEN U LAŽI! David SE PRAVDAO DA NE POZNAJE Draganu i da ne postoje emocije između njih, a OVO JE DOKAZ DA NE GOVORI ISTINU! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Branislav Radonić Brendon

#nemanja tošić

'