AKTUELNO

Samo članovima najuže porodice bilo je dozvoljeno da priđu nevesti i čestitaju joj na sklopljenom braku.

Danas je u jednoj prestoničkoj vili Danica Karić, naslednica Bogoljuba Karića, po drugi put stala na ludi kamen i na večnu ljubav zaklela se svom izabraniku Nikoli Stoilkoviću.

Foto: Pink.rs

Glamuroznom svadbenom veselju prisustvuju brojni prijatelji porodice Karić, ali i svi članovi porodice koji su konačno na okupu, otkako je juče u srpsku prestonicu nakon decenijskog izgnanstva stigao i Bogoljub  Karić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako je za Pink.rs otkrio izvor sa mesta dešavanja, u poznatom prestoničkom lokalu vlada fantastična atmosfera i svi su uzbuđeni zbog venčanja Dane i Nikole, a pažnju mnogih zvanica privukla je ni manje ni više nego izjava matičarke koja je zamolila sve goste da ne prilaze mladi.

Matičarka se obratila gostima i, nakon što je pozdravila sve prisutne, zamolila ih je da ne prilaze da čestitaju Dani i ne pipaju je za stomak zbog toga što je trudna, a trenutno vlada grip. Oni su se uplašili da im se naslednica ne razboli, pa su poručili gostima da ne prilaze Dani. Naravno, ovo se nije odnosilo na članove porodice kojima je bio dozvoljen pristup - otkrio je jedan od gostiju svadbe za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Ekipa Pink.rs

#Bogoljub Karić

#Dana Karić

#svadba

'