AKTUELNO

Spremna je da stane ispred žirija!

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ove godine ulazi u jubilarnu, petu sezonu, koja će biti potpuno drugačija od onoga na šta ste navikli! Naime, ovog puta ćete na sceni gledati takmičare koje već dobro znate, a među njima je i Leonora Gaši, koja je učestvovala u ovom šou programu prošle godine.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je prošlo samo nekoliko meseci od takmičenja, Leonora ne krije da jedva čeka da se ponovo pojavi na sceni:

Mnogo se radujem, mnogo mi je drago što sam ponovo ovde i jedva čekam da izađem na tu scenu, stanem pred žiri i zapevam. Ne znam da li mi se glas promenio, ne verujem, ja nikada nisam imala profesore pevanja, mada mislim da se nije promenio ni na bolje ali ni na gore - kaže Leonora.

Iako su u ovoj sezoni najbolji od najboljih i konkurencija je velika, Leonora otkriva da nikog ne gleda tako:

Ne plaši me konkurencija jer smatram da je nema, mi smo ovde svi drugari i svi se družimo, tako da konkurencija ne postoji - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ipak, baš zbog toga što su tu najbolji od najboljih, Lenoru malo plaši kakav će biti žiri:

Čula sam da će biti malo stroži, ali ništa ne znam dok ne izađem na scenu i zapevam. Videćemo šta će biti - kaže ona.

Svima je dobro poznato da je Leonora najbolje pevala pesme britanske pevačice Adel, pa nije ni čudno što je nju odabrala za osobu sa kojom bi zapevala na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars":

Pa, naravno, Adel. Ona za mene predstavlja ceo paket, za mene je to sve što neko treba da ima, od izgleda preko glasa do ponašanja, ona ima sve. Volela bih da sam ja snimila pesmu "When we were young" - kaže Leonora, koja je za kraj razgovora poslala poruku žiriju:
Potrudiću se da se malo više krećem (smeh). Nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja i da ćete uživati - zaključila je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Leonoru, ali i još jedanaestoro talentovane dece gledaćete u prvoj epizodi jubilarne pete sezone "Pinkove zvezdice-All Stars", u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'