AKTUELNO

Voditeljka vremenske prognoze na Televiziji Pink u intervjuu za Pink.rs otkriva kakve je sve lapsuse imala, detalje o svom privatnom životu, ali i planove u Novoj 2017. godini.

Širok osmeh i lepo lice voditeljke Marije Egelje, razvedre sve one koji pogledaju vremensku prognozu na Televiziji Pink kada je ona na malim ekranima. Lepa spikerka svoje kreativne ideje veoma često sprovodi u delo, pa nam prognozu otkriva sa različitih mesta u Srbiji, a njena predviđanja su uvek tačna. Ipak, dešavaju joj se lapsusi, kako sama priznaje, a ovoga puta za naš portal otkrila je i kakvi su joj "uslovi" na emotivnom planu.

Foto: E-stock

Kako se kod Marije sve zna i red, ali i disciplina, ona ne dozvoljava lošim situacijama da kulminiraju, te u 2016. nije imala neprijatnih momenata. Ova voditeljka će godinu kojoj odbrojavamo sate, pamtiti po lepom.

-Svakako da ću upamtiti lepe trenutke i uspomene, jer to je ono čega se treba sećati. "Život je protkan lepim i manje lepim nitima" - rekao je Šekspir, a mi treba da težimo da samo lepe stvari i pamtimo. Život će nam tako biti lepši, a misli zdravije - kaže lepa voditeljka koju smo fotografisali u udobnosti restorana "Voulez-Vous" na Vračaru. Ona ne skida osmeh s lica gotovo nikada i otkriva nam gde će dočekati 2017. godinu.

Foto: E-stock

- Mesto je manje važno, uvek mi je bilo bitno s kim provodim vreme, a ne gde. Porodica, prijatelji, drage osobe, svakako je okruženje u kome uvek glavnu reč imaju smeh, ljubav i spokoj, tako da ću Novu godinu dočekati u pozitivnoj atmosferi i u Beogradu ovog puta- otkriva Egelja koja obožava da dobija poklone, ipak, kaže da je i ona pripremnila neke.

Foto: E-stock

- Obožavam da spremam poklone i mala iznenađenja za drage ljude, a naravno volim i ja da primim poklon. Trudim se da darujem i kada nisu neki specijalni datumi, a ovo je svakako period darivanja, tako da sam poklone spremila - kaže Marija koja je odavno već dekorisala svoj dom, ali i dom svog momka, selektora stručnog štaba crno-belih Ljubiše Rankovića sa kojim je u dugogišnjoj, skladnoj vezi. A da li joj i na ovom planu i dalje sija sunce, kao i da li u 2017. planira udaju otkriva za Pink.rs.

Foto: E-stock

-Na emotivnom planu je sve u redu, sija sunce (smeh). A kad se budem udavala znaćete.  Ljubav pokreće sve(t), ne samo ljubav prema partneru, već i životu, prema sebi, porodici, životinjama, i mnogim drugim stvarima, tako da je želim svima još više u narednoj godini - pozitivna je poznata voditeljka koja u programu emituje mnogo smeha, toliko da jednom prilikom nije mogla da prestane da se smeje, a ovo smatra jednim od svojih lapsusa.

Foto: E-stock

- Program uživo obožavam jer nosi sa sobom neku dozu odgovornosti ali i prirodnosti, što kao rezultat ponekad da i lapsus. Poslednji kojeg se sećam je kada sam rekla da je vlažnost vazduha 988 megaherca umesto milibara. A jednom prilikom sam se zacenila od smeha, pa nisam mogla da prestanem, ali sve je to normano u živom programu - iskrena je Marija koja i kao Baba Mrazica u kostimu radnje "Supercentra" izgleda zanosno. I za kraj otkrila je i kakvo će vreme biti u narednoj godini, a kako tvrdi njene prognoze se uvek obistine.

Foto: E-stock

- Svim vašim čitaocima u 2017-oj želim što više sunca i osmeha, da vetar oduva sve probleme i da imaju što više vedrih i nasmejanih dana- to je moja prognoza za narednu godinu i sigurna sam da je tačna.

Autor: D. Petrović

#Marija Egelja

'