AKTUELNO

Jedva se obuzdali.

Dok su zadrugari čekali nominacije u Hramu drevnih, Zerina Hećo i Bane Čolak su se sakrili iza jednog ćoška i razmenjivali nežnosti. Prepričavali su današnji pokušaj bega iz rijalitija "Zadruga 2", a onda su počeli da se ljube.

Iako se ništa nije moglo videti, ono što se čulo jesu bili veoma strasni poljupci koji su po prvi put pokazali koliku stast i emociju gaji Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si moje medeno srce. Zerina, nisam u tom modu danas, razvaljivao sam ceo dan da izađemo odavde. Znaš kako ti meni kažeš da ne možeš da se ljubiš kada si nervozna, tako i ja. Boli me nepravda strašno. Jesam li te naložio kad sam danas bio onako ljut? - pitao je Bane.
Da, svidela mi se tvoja faca, dok si to radio. Mislim kada smo bili u tuš kabini. Volim da te gledam u facu, znaš - uzvratila mu je Zerina

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne volim kada vidim kad me gledaš, bude mi malo glupo. Danas si vanserijski napaljena, je l' možeš takva stalno da budeš - pričao je Bane dok je neprestano ljubio svoju devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VI ODLUČUJETE KO VEČERAS NAPUŠTA ZADRUGU: Učesnici u šoku kada su saznali ko je od njih NAJUGROŽENIJI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'