AKTUELNO

Pre nekoliko dana svađali su se Luna i Adam sa Mikijem, a večeras su se raspravljali članovi njihovih porodica.

Večeras je u emisiji "Zadruga - porodice zadrugara" pušten video-snimak na kom su se svađali Luna i Adam Đogani sa Mikijem Đuričićem, a članovi porodica ovih ukućana ušli su u žestoku raspravu posle priloga.

Foto: RTV Pink

U studiju u Šimanovcima kod voditelja Ognjena Nestorovića, pored majke Baneta Čolaka, Jasmine, gostovali su i Gagi i Nađa Đogani, otac Lune i tetka Adama Đoganija, ali i brat Mikija Đuričića, Nenad.

Foto: RTV Pink

Denser je u jednom momentu rekao kako ga je Miki razočarao, dok je Adamova tetka izjavila kako smatra da je Đogani ispravno postupio jer je branio sestru, a onda je došlo do svađe sa Nenadom Đuričićem.

Foto: RTV Pink

Ne može Miki da krivi Adama, Adam joj je brat. Luna je od straha tako reagovala. To se ne dešava u privatnom životu. Napolju se tako ne svađaju. Adam ima potrebu kao sestru da je brani - rekla je Nađa.
U ovom slučaju Miki je bio ugrožen kao mužijak. Nešto se sigruno desilo sa Mikijem. Mikija ne mogu da prepoznam u Zadruzi. Nešto se desilo. Šta je krenuo na Adama koji ima 70 kila, a on 300 - govorio je Gagi.

Foto: RTV Pink

Da mu nije ništa rekao, ne bi bila ova svađa. Mislim da ga je ubacio u priču u tom kontekstu - izjavio je Nenad.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pre nekoliko dana došlo je do žestoke svađe između Lune i Adama kada se on umešao u njenu svađu sa Mikijem. Đoganijeva je tada bila veoma besna na svog brata, govoreći mu kako nema potrebe da se meša u njene svađe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

'