AKTUELNO

Ono što bih ja volela da dobijem kao novogodišnji poklon od dečka ne može da stane ispod jelke - rekla je pevačica za Pink.rs.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić već nekoliko meseci uživa u vezi sa dobrostojećim biznismenom koji živi van Srbije. Ona je u kostimu seksi Mrazice bila i više nego raspoložena da nam otkrije detalje nove ljubavne romanse, ali i da sumira utiske o događajima koji su obeležili njenu 2016. godinu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica nam je za početak otkrila da će na leto 2017. godine otpočeti život u luksuznom penthausu na Vračaru koji je dobila od sadašnjeg dečka.

Penthaus je spreman, ali ću se useliti tek na leto. Još imam posla oko uređenja enterijera i neki sitniji radovi su u toku. Za početak ću u stanu živeti sama - kaže Tamara za Pink.rs i otkriva kako će provesti novogodišnju noć.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Novu godinu ću dočekati na nastupu, ali nakon toga planiram da ostanem u klubu da partijam sa prijateljima. Nažalost, moj dečko neće biti pored mene u novogodišnjoj noći, ali biću okružena dragim ljudima, to je najbitnije. On će mi se pridružiti u Beogradu za Božić - kaže pevačica.

Tamara kaže da poklon kakav priželjkuje od dečka ne može da stane ispod njene novogodišnje jelke.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ono što bih ja volela da dobijem na poklon za Novu godinu ne može da stane ispod jelke, a pošto ne može da stane, volela bih da to bude jedan koverat - rekla je Đurićeva.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za Tamaru je 2016. godina bila veoma dobra, a kako nam je otkrila, u sledećoj godini bi volela da se uda.

Ova godina je bila odlična za mene. U sledećoj godini želim da se udam i da moja karijera nastavi uzlaznom putanjom. Volela bih da se za nekoliko godina ostvarim kao majka, ali je za sada još rano jer nisam u potpunosti spremna za to - kaže učesnica Farme 6 za naš portal i otkriva šta bi volela da zaboravi iz protekle godine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nedavno mi se desio jedan peh kada sam krenula sa nastupa u Bugarskoj. Krenula sam privatnim avionom, a motor je otkazao. Preživela sam veliki stres i to ne bih nikome poželela. To je jedina loša stvar koja mi se desila u 2016. i želim da to što pre zaboravim. Na sreću, sve je prošlo bez nekih ozbiljnijih posledica, ali me je to baš izbacilo iz koloseka - rekla je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tamara nosi kostim specijalizovane prodavnice "Kostim Supercentar" iz Zemuna.

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Tamara Đurić

#Udaja

'