AKTUELNO

Njoj se dopada njegov fleret.

Miki Đuričić ne časi ni časa a da se ne udvara svojoj simpatiji Rebeki Popović. Njih dvoje su se tokom noći osamili i otišli u mrak kako bi pčelar svojom slatkorečivošću polako osiguravao put do srca novinarke.

Ti mene gotiviš kao i druge, ja to vidim. Mi smo i dalje prijatelji, muvamo se, ali ja nisam zapalio. Nije me udarila sujeta - započeo je Miki svoje izlaganje.
Miki, ja se ovde družim samo sa tobom - odgovorila mu je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Đuričić nije želeo da se previše bavi udvaranjem pa su prešli na temu o Nadeždi Biljić, gde je Popovićeva iznela svoje mišljenje.

Ona meni danas prilazi, hoće da ostvari konverzaciju sa mnom. Ona kaže da si ti bio džentlmen, ali se ponašao prema meni kao da sam zadnja ku*va. Izjava mora da ti se sinhronizuje. Sa mojim telom niko drugi ne može da upravlja nego ja. Ja želim samo ono što ja hoću. Ko može mene da natera da ja raširim noge - pričala je Rebeka o Nadeždi.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je brže-bolje skrenuo sa ove teme pa je našao novi "mamac" kojim će pokušati da osvoji Rebeku, a to je da priča o hrani i putovanjima.

Do skoro sam mislio da su jednostrane simpatije, ali sam provalio da su obostrane. Meni sad ništa ne smeta. Ja sam stari čekalac, ne mora ništa da se desi. Nekad je flert lepši nego sve ljubavi koje su propale. Pozdrav za porodicu Popović, ne brinite ništa, ja sam fin momak - uputio je Miki pozdrave Rebekinoj porodici, dok se ona sve vreme smeškala i pričala kako joj odgovara Mikijeva pažnja i humor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li će Miki uspeti da osvoji čelično srce novinarke ili će i dalje sve ostati u fazi zavođenja, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: VIDELO SE SVE! Mina i Bora POKUŠALI DA IZVUKU PRAVU ISTINU od Maje šta se desilo između nje i Marka POD JORGAN PLANINOM, a ona je samo OVO URADILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'