AKTUELNO

Obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Tokom izbora potrčka došlo je do žestoke svađe između Zerine Hećo, Miljane i Marije Kulić. Naime, ovonedeljni vođa, Bane Čolak je kao omiljenu osobu izabrao svoju lepšu polovinu.

Birao sam između mame i ćerke, bila mi je to teška odluka, ali sam odlučio da to bude moja lepša polovina - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina je bila oduševljena ovom odlukom, a kako je Marija Kulić ometala u komentarisanju i odmah izjavila kako njih dvoje jedva čekaju se*ualno da opšte, Bane joj se suprotsavio, a onda je nastao opšti haos.

Mislim da baka Marija po godinama meni može da bude majka, ja nisam navikla da neko ko ima decu da govori ženi kako se*ualno  može da opšti - obratila joj se Zerina.
Ovo nije tvoj tip muškarca, svi znamo koji je tvoj tip muškarca - povikala je Marija.
Ja mislim teta Marija, da vaš muž nije za vas - uzvratila joj je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

I ja imam dete, što je to tvoje dete bitnije od mog deteta. Kada bi se zaljubila opet bi napravila dete u rijalitiju? Pa dobro, ti si psihijatrisjski slučaj! Hoćeš da tvoje dete gleda kako se je*eš? - vikala je Z
On (Ivan) me je zvao, govorio da je zaljubljen u mene, zato me ne voliš. Zašto mene mrziš zbog sebe? - upitala ju je Zerina.
Pa tvoje gleda. Hoćeš da ti pokažem ko si ti. Ti si ceo život sa kriminalcima. Ja te ne mrzim, otkrivam samo tvoje pravo lice i fejk veze. Svakim argumentom te pokopavam - odbrusila joj je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su Miljana i Zerina vodile svoj rat, za to vreme su se svađali i Bane i Marija, pljuštale su uvrede i psovke sa obe strane, a zadrugari su ih netremice slušali.

Pročitajte još: NJIH DVOJE PONOVO DELE POSTELJU! Bane izabrao BIVŠE LJUBAVNIKE ZA POTRČKE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'