AKTUELNO

Bila je izričita.

U večerašnju svađu Marka Miljkovića, Miljane i Marije Kulić umešao se Lepi Mića koji je izneo šokantne detalje. Naime, on je rekao da novopečena mama gaji simpatije prema Miljkoviću.

Marko i Miljana su bili jako bliski, više nisu. Ona je skupila svoje jato i pričala priče. To je jako inteligentno sa njene strane. Od njegovih neprijatelja stvara svoje prijatelje. Miljana ti si trebala da kažeš: "Marko, ja te volim"! Pre četiri meseca sam bio vođa i Miljana me molila da je stavim u izolaciju sa Markom za potrčka - otkrio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog onoga što je Lepi Mića izneo, Marija je nije mogla da ostane imuna i da prećuti, pa se obratila i Mići i Marku.

Dovoljno je da se izgovore dve rečenice za osobu koja ti je draga tako da je više ne poznaješ. Ona više njemu dati na značaju. Idi ti za njom polivaj krevete. Ja njoj neću dozvoliti da ti vrati ni na jedan način, kako bi bio bitan u ovom rijaltiju - rekla je Kulićeva i dodala pod koji m uslovom neko može da bude sa njenom  ćerkom:

Foto: TvPink Printscreen

Ako želite da budete sa jednom od mojih ćerki nikada nemojte biti u rijalitiju - dodala je ona.

PROČITAJTE JOŠ: ISPALA JE SMEŠNA: Olja Bajrami osula drvlje i kamenje po Keti! Ristićeva će POZELENETI OD BESA kad bude saznala kako ju je NAZVALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

'