AKTUELNO

Pogledajte kako su o učesniku "Zadruge 2" govorili njegovi najmiliji!

Duže od mesec dana vlada opšta pomama za učesnicima druge sezone "Zadruge", hiper-rijalitija Televizije Pink, a jedan od takmičara koji je svojim izgledom, talentom, ali i ponašanjem u Beloj kući osvojio simpatije miliona gledalaca, a pogotovo devojaka jeste mladi pop pevač Aleksa Savić.

Foto: Pink.rs

Ovaj dvadesetdvogodišnji Beograđanin proslavio se u "Pinkovim zvezdama", najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, gde je stučnom žiriju sačinjenom od najeminentnijih muzičkih zvezda sa ovim prostorima, ali i gledaocima Pinka, predstavio svoj raskošni talenat kojim se i dalje oduševljavaju svi koji neprestano prate dešavanja u "Zadruzi".

Foto: E-stock

Mladi zadrugar je tokom svog puta ka ostvarenju svog dečačkog sna imao podršku mnogobrojnih prijatelja, drugara iz škole, ali i, naravno, majke, koja je emotivno doživljavala svaki njegov nastup, što je svojevremeno priznala pred kamerama Televizije Pink, kada je i zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

On je snimio reklamu "Usporite pored škole" sa "Čarolijom". Ta reklama je svakog jutra išla u jutarnjem programu, ja sam svako jutro to preplakala... Evo i sad, vidite - prisetila se Savićeva majka i briznula u plač.

Foto: Instagram

- Ne volim da se snimam, emotivno pratim svaki njegov nastup. To je nešto što je zaista jače od mene - objasnila je ona i, između ostalog, dodala:

- Ponosna sam i srećna jer je veliki uspeh to što je sada ovde gde jeste - zaključila je majka mladog zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su o Aleksi pre tri godine govorili njegovi najmiliji prisetite se u video-snimku:

D. T.

#Aleksa Savić

#Rijaliti Zadruga

'