AKTUELNO

Otkrio šta mu se nije sviđalo kod nje.

Veza Marka Miljkovića i Maje Marinković nedeljama intrigira ukućane i gledaoce. Oni su se najpre zbižili i nisu krili simpatije, ostali zadrugari su navijali za njihovu ljubav, a sve je kulminiralo vrelom akcijom pod jorganom. Maja i Marko su sve iznenadili kada su porekli da je došlo do s*ksa i njihovi odnos je od tada zahladneo.

Marko Miljković je večeras sa Ognjenom Amidžićem razgovarao o tome šta je među njima pošlo po zlu.

Veza sa Majom je počela nepromišljeno. Sevnule su varnice, ali smo pre neku noć razgovarali u krevetu i zaključili da je bolje da sve prekinemo - rekao je on i još jednom porekao da je bilo s*ksa.

Foto: TvPink Printscreen

To svi misle, ali nije tačno. Hajde da kažemo da je bilo maženja - ostao je Marko zagonetan.

Na Ognjenovo pitanje šta to suštinski nije proradilo među njima, on je rekao da se nije desio faktor iks.

U svakoj mojoj dužoj vezi u početku je sve bilo perfektno, ovde nešto nije štimalo. Ništa konkretno. Poljubimo se, ja vidim da to nije taj poljubac, dovoljno sam iskusan da znam da procenim. Tako je i sa njene strane. Ja sam čekao da se zaljubim, ali nije se desilo. Možda je i zbog ovog čudnog okruženja - objasnio je Marko, a zatim dodao ko je nova zadrugarka na koju je bacio oko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MISLIM DA ONA NEMA POVERENJA U MENE: David progovorio o vezi sa Aleksandrom, pa otkrio ŠTA JE POLJULJALO NJIHOVU VEZU! (VIDEO)

Ima par simpatičnih ukućanki, ali nisu me zaintrigirale. Eleonora nije loša na prvi pogled, ali tek treba da pričam sa njom i da se upoznamo - kazao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Marko Miljković

'