AKTUELNO

Voleo bih da nas tokom 2016. godine nisu napustili moji prijatelji i kolege i da su sada sa nama. Nikada ih neću zaboraviti - rekao je glumac.

Popularni mladi glumac Vuk Kostić u žiži je medijskog interesovanja zbog uloge u seriji ''Ubice mog oca'' koja je definitivno obeležila njegovu 2016. godinu. Vuk kaže da se savršeno snašao i ušao u lik inspektora Aleksandra Jakovljevića, budući da se i privatno druži sa ljudima koji se bave takvom vrstom posla.

Foto: Printscreen

Sličnost postoji. Pre svega zbog toga što sam i ja veoma pravdoljubiv, volim da isterujem pravdu i da stvari zovem pravim imenom. Nikada nisam trpeo laž u odnosu sa ljudima. Imam mnogo drugara koji su policajci, a i onih koji rade za BIU. Ja im poznajem dušu, što bi se reklo i dobro baratam oružjem, a i lepo mi stoji - kaže Vuk za Pink.rs.

Vuk je ovog leta šokirao javnost fotografijama na kojima pokazuje svoje istetovirano telo verskim motivima, a kako nam je rekao, tetovaže nisu prave i nastale su za potrebe snimanja filma ''Meso''. Njegov stav prema tetovažama ipak je negativan.

Foto: Facebook

Tetovaže sam morao da uradim za potrebe filma ''Meso''. Inače, zaista ne bih nikada stvarno uradio tetovaže. Nisam lud da uništavam telo, ja sam Srbin pravoslavac - rekao je Vuk za naš portal.

Foto: Facebook

Foto: Printscreen Instagram/Beta

Vuk je poznat kao neko ko ne voli da govori o svom emotivnom životu, pa tako ni o vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

Umoran sam od pitanja o mom ljubavnom životu. Muka mi je od tih pitanja - kaže glumac.

Foto: undefined

Mladi glumac je porodični prijatelj najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, a njene pesme obožava da čuje u kafani.

Volim Cecine pesme i rado ih naručujem u kafani, a omiljena mi je ona ''Nagovori šuma vuka'', ja je tako zovem.

Foto: Instagram

Vuk će Novu godinu proslaviti u Srbiji sa najmilijima.

Ne planiram ništa posebno za novogodišnje praznike, znam samo da ću biti sa dragim ljudima. Novu godinu uvek slavim u Srbiji, pa će tako biti i ovog puta.

Glumac ima tri želje za sebe i sve drage ljude, a tokom 2016. godine rastužio se više puta - zbog odlaska svojih bliskih prijatelja i kolega - Milorada Mandića Mande, Marinka Madžgalja, Dragana Nikolića, Velimira Bate Živojinoviića...

Ja svima, pa i sebi želim zdravlja, sreće i sloge. To su meni osnovna načela. Hvala Bogu, ja lično nisam imao nekih nekih negativnih sećanja u 2016. godini. Velika je nesreća za sve nas što su nas napustili neki dragi ljudi, moje kolege. Iako je to loša stvar, ja to ne bih želeo nikako da zaboravim. Voleo bih da se to nije desilo i da su oni sa nama, ali nikada ih neću zaboraviti - kaže Kostić, a za čitaoce portala Pink.rs imao je lepe želje:
Čitaocima portala Pink.rs želim mnogo sreće, zdravlja i sloge, kao i svima i Bog da nas vidi - poručio je popularni glumac.

Foto: Tanjug

Autor: M. Krasić

#Jelisaveta Orašanin

#Veza

#Vuk Kostić

#glumac

#glumica

'