AKTUELNO

Prebacila mu i boravak u Americi.

Aleksandra Subotić večeras je prebacivala svom dečku Davidu Dragojeviću tokom razgovora koji su imali u pabu. Subotićeva je istakla da joj smeta Davidovo ponašanje prema njoj.

Foto: RTV Pink

Takođe, ova zadrugarka je istakla i kako smatra da David nije posvećen previše ljubavnoj vezi koju imaju, a onda su se dotakli i perioda kada je on bio u Americi, a ona u Srbiji. Aleksandra je rekla Davidu i kako joj tada pozivi sa njim nisu ništa značili.

Ti si baš težak! Teška sam jer ja tebi ne prijam, to ne kaže niko, to ja vidim. Ti nisi za zaj*banciju. Ti u vezi ne umeš da se ponašaš. Ti si za ujutru i uveče pred spavanje da se poljubimo i to je to. Ti ne znaš da se postaviš i razumeš čoveka. Jadan ti, ja sam ti sj*bala život! - izjavila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Ja sam najgori na kugli zemaljskoj. Ti sama u svom filmu praviš seriju. Ja sam ovde zbog porodice. Meni je bio pun k*rac smeća. Dok nisam krenuo sa tobom i otišao za Beograd, bio sam miran i svi su znali ko sam i šta sam - rekao je David.

Foto: RTV Pink

Oni su svoj razgovor završili tako što je Aleksandra izašla iz paba, dok je David ostao i dalje da leži na krevetu. Podsetimo, ranije danas David je pokušao da oraspoloži Aleksandru, pa su zajedno završili u sudnici gde su se ljubili, ali Subotićeva nije bila posle toga preterano boljeg raspoloženja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'