AKTUELNO

Ona je meni mnogo draga i mislim da postoje jake emocije između njih dvoje - kaže Tomina majka za Pink.rs.

Katarina Keti Ristić ušla je u najgledaniji rijaliti program u regionu "Zadruga" kao devojka koju je Tomislav Toma Panić javno ostavio, a njegova majka Jasmina je za Pink.rs je pričala o njihovom odnosu, njenom ulasku, ali i o Olji Bajrami koja je javno priznala da je zaljubljena u Tomu.

Foto: Pink.rs

Bila sam iznenađena kada sam videla da je Keti ušla u Zadrugu. Mislim da je to zato što joj je stalo do Tome. Iskreno, ja mislim da ona gaji jaka osećanja prema njemu. To sam videla i kada je pričala o Olji. Ljubomorna je na nju i nazvala ju je babom, a to mi je samo ukazalo na to da joj se Toma dopada - rekla je Jasmina.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko zaista Keti znači Tomi, njegova majka je objašnjavala kroz primer njihovog susreta.

Za Tomu mogu samo da kažem da se po njegovom ponašanju vidi da mu se Keti dopada. Bio je veoma zbunjen kada ju je ugledao na vartima Bele kuće, a on nikada nije zbunjen. Takođe, baš su se prisno pozrdavili, on ju je zagrlio i video mu se osmeh na licu - pričala je za Pink.rs Jasmina.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je pre Ketinog ulaska bio veoma prisan sa Oljom i mnogi su komentarisali da se ovo dvoje zadrugara simpatišu, a potom je i Olja javno priznala da joj se Toma dopada, što je Jasmina rado porokomentarisala. Naime, ona tvrdi da ipak između Tome i Olje ne postoji privlačnost i da njegovi postupci pokazuju da su oni samo prijatelji.

Rekla bi da mu je Olja samo prijateljica. On nikada nije komentarisao njen fizički izgled, a muškarci njegovih godina to rade kada su zaljubljeni. Tu nema nikakve privlačnosti. On priča kako mu je Olja draga jer mu čuva pare, a nikada nije spomenuo da je lepa, zgodna ili da ima lepe oči. Ona nije njegov tip. Toma Keti gleda na drugačiji način nego Olju - izjavila je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Keti i Toma su više puta izjavili da su se videli samo dva puta pred njegov ulazak u Zadrugu, a kako smo saznali on joj je samo par dana pre poklonio krst sa Ostroga koji je trebalo da je čuva dok je on u rijalitiju,a ona mu je po njihovom susretu priznala da je još uvek kod nje. Za Pink.rs Jasmina je prokometarisala njihov odnos i podražala Ristićevu.

Foto: Printscreen Instagram

Oni stalno poriču da su bili zajedno. Iskreno, nisam upućena u tu priču, ali znam svoje dete, a Toma je veoma osećajan i to ja vidim. Iznenadila sam se kad joj je Toma prišao na uvo, što je njegov tik, a ona ga je odbila. Iskreno, stvarno ne znam šta bih rekla, pričaju da su nisu bili u vezi, da su se vidili samo dva puta, a onda razgovaraju kao da su u vezi. Takođe, slušala sam njihov razgovor kada je Toma Keti pitao gde joj je krst koji joj se dao sa Osroga, a ona je rekla da ga čuva. To se ne poklanja svakome, niti se uzima od bilo koga. Ona je meni mnogo draga i mislim da postoje jake emocije između njih dvoje. Šta će biti, ne znam, videćemo, čak i da budu samo prijatelji meni će biti drago. Svakako, ja navijam za Keti - rekla je za Pink.rs Jasmina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MOŽE TETKA DA TI BUDE, TEK ĆE DA MJAUČE: Keti otkrila Tomi šta najviše zamera Olji!

K. K.

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'