AKTUELNO

Noćas su se već svađali.

Povod kojim su se zadrugari okupili oko crnog stola bila su pitanja gledalaca koje je zadrugarima čitao Milan Milošević. Oni su kao i uvek, pojedinim zadrugarima bili motivator da oni otvore dušu i pred milionskom publikom kažu pravu istinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeće pitanje je bilo postavljeno Branislavu Radoniću Brendonu koji je govorio kako je Lazar Jeremić sam sebi povredio koleno kako bi njemu smestio.

Ono što on radi je nemoć. On je prebledeo i bio bespomoćan. Kao iščašio koleno. Sve što pričam je iritacija toga je što se na jedan nemuški način kači na mene i na još neke ljude - počeo je svoje izlaganje Radonić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Krivo ti što te Nemanja odbio, kao i Dorotea. Krivo ti je pa si se okrenuo protiv mene - vikao je Lazar.
Ne precam od osude, ja se sa mojim drugovima grlim, šta fali? Zatvoreni smo i tako su malo više emocije naglašene - rekao je Radonić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tebe odbijaju i na kraju ti je ostala samo Moskva, a i ona će da te šutne na kraju - žustro je rekao Brendon Lazaru.
Ma ti si se ukanalio ovde, nemam šta da ti kažem, ti lažeš samog sebe - uputio je reči Lazar Brendonu, na šta je ovaj rekao:

Foto: RTV Pink

Ti si bespomoćan gmizavac, tebi koleno ispada već pet godina unazad. Ti si jedna ljiga, gušteru jedan, pacovu - vikao je Brendon u nedogled.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Lazar Jeremić Jera

'