AKTUELNO

Nije bilo vreme da otkrije nove poslovne planove za koje se, ipak, pročulo.

Pop zvezda Nataša Bekvalac pre nekoliko dana je svoje fanove obradovala novim singlom "Mala plava", koji je snimila u saradnji sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem. Iako je strepela od suda publike, budući da se upustila u nešto potpuno drugačije što joj do sada nije bilo svojstveno, poštovaoce Natašine muzike oduševila je njena nova pesma koja je za samo dva dana zaradila više od milion slušanja na Jutjubu, na čijoj je trending listi zauzela prvo mesto, što ju je neizmerno obradovalo.

Foto: Printscreen Youtube

Iako ovih dana proslavlja uspeh novog singla, Bekvalčeva uveliko razvija ideje za neke naredne poslovne poduhvate, a u planu ima duet sa još jednim muškarcem. Prema saznanjima emisije "Ekskluzivno", u pitanju je Vladan Savić, frontmen "Magla benda", koji je bio zbunjen kada je saznao da je ta informacija došla do redakcije ove emisije o poznatima.

Foto: TvPink Printscreen

Živi bili ako ste sigurni (smeh)! Da, sprema se nešto novo, nešto zanimljivo. Imate vaše informacije, hajde neka bude po vašem, da imate prave informacije! Spremamo nešto jako zanimljivo, pored pesme "Teatralno". U pitanju je jako, jako dobar duet, koji će sigurno otići u istoriju - obećao je Vladan.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Vladan Savić

'