AKTUELNO

Ljubavni par se ogradio od ove priče.

Zerina Hećo i Bane Čolak su u rijaliti "Zadrugu 2" ušli kao srećno zaljubljen par, ali tokom boravka u Beloj kući neretko imaju sukobe, o kojima je Marija Kulić pričala sa Mikijem Đuričićem.

Kako su zadrugari odgovarali na pitanja novinara jedno od njih je bilo upućeno Mariji da pojasni zbog čega je reka da Zerina "urniše Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Marija, u razgovoru sa Mikijem ste komentarisali odnos Zerine i Baneta i tada ste rekli da Zerina urniše njega. Zbog čega imate to mišljenje i kojim to postpcima ona pokazuje - glasilo je jedno od pitanja novinara.
Miljana je videla dve bubice na vratima i tada je videla da Zerina udara šamare Banetu, a ona je pustila vodu da se ti šamari ne bi čuli. Ona je verbalno a i fizički je jača od njega i ja bih volela da nastavi sa njim tako do kraja rijalitija, pošto majka nije mogla da ga vaspita. Pošto se starim ženama obraća sa "svinjo", ako ostane do kraja biće manji od makovog zrna. I ja isto da sam imala ovakvog šonji i ja bih isto to radila. Evo šta se radi o majkama. Niti njegova voli Zerinu, niti njega voli njega. Ženu ovakvog profila, ne bih volela da imam za snajku, da imam sina, niti bih volela da imam ovakvog šonju za zeta - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina i Bane su takođe prokomentarisali ovo pitanje i izjasnili se da nije bilo nikakvog sukoba, već da je Bane sam sebe povređivao udaravši glavom o čiviluk.

Ja znam da svi pričaju da ja njega urnišem. Ja ne želim da se od ovoga pravim sprdnju od svoje veze. Jer ja nisam ovde došla pa nekoga upoznala, već sam došla ovde sa njim i želim tako da izađem odavde. Jeste ružno što je on udarao glavom o čiviluk Ja jesam gruba osoba, da grlim i ljubim dečka, ta Zerina je umrla pre šest godina. Bitno je da on zna moja osećanja, ja ne mogu da se menjam - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BANE I ZERINA SIGURNI DA SU NJIHOVE MAJKE U SVAĐI: Prekinule su kontakt, TU POSTOJI KONFLIKT! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Šta su glavni akteri prokomentarisali povodom ove teme pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Marija Kulić

'