AKTUELNO

Pevačica je doživela istu sudbinu kao njena majka.

U toku sastanka na kojem su zadrugari pričali emotivne trenutke koji su obeležili njihove živote. Olja Bajrami je svoju priču započela vrlo slikovito, ali je završila tako što je iz svega toga nešto naučila i saznala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova zadrugarka tužno je pričala stanarima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", svoju priču. Navodila je kakve žrtve je morala da podnese zbog odlaska svog oca i vođenja računa o mlađoj sestri.

Postala sam najranjivija kada sam ispratila svog oca kada je on otišao zbog druge žene. Napravila sam mu kafu, očistila cipele, on se više nikada nije vratio. Od toga trenutka, ja sam se brinula o svojoj sestri, jer majka nije imala vremena. Završila sam školu, radila sam tri posla. Izvodila sam sestru na pravi put. U tom momentu sam shvatila da sam preopterećana. Puko mi je film, imala sam krize! - rekla je Bajramijeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon borbe koju je vodila tokom svojih mlađih dana, pevačica Olja Bajrami je otkrila da je pohađala fakultet, ali je usled raznih okolnosti morala da napusti studije i okrene se pevanju.

Foto: RTV Pink

Zarađivala sam puno, pa sam se i zaljubila. Živela sam sa tim čovekom nekoliko godina, on je nadomestio svu tu ljubav koju nisam imala od oca, ali sam se razočarala u njega kad je on otišao od mene zbog druge žene. U tom trenutku sam pozvala svog oca, od tada imam odnos sa njim. Nakon toga živim sa majkom i ja nisam odlazila iz Bosne. Razbolela sam se od tuge. Nakupilo se sve i tako, ostalo je istorija - rekla je Olja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Olja Bajrami

'