AKTUELNO

Dokazao mu je da ga se ne plaši!

U emisiji ''Zadruga -Gledanje snimaka'' došlo je do svađe nakon snimka u kojem je prikazano kako Zlata Đurković ogovara Suzanu Perović. Vladimir Tomović stao je u zaštitu Perovićeve, dok je Nemanja Tošić bio uz Zlatu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je Vladimir shvatio kao izdaju od strane Tošića. Nemanja je nakon celog incidenta porazgovarao sa crnogorcem i rekao mu sve što ima. Vladimir je pre toga istakao da, svi koji brane osobe koje ga napadaju, su samim tim njegovi neprijatelji.

Svi koji ustanu kad ja ustanem su protiv mene. Ja ću ponovo Zlatu da napušim ku*cem. Bio sam trezan i ništa joj nisam uradio. Večeras je ispala prema meni loša. Ti ustaneš da se svađaš sa mnom uz Aleksandru, ja se svađam sa tobom - pričao je Vladimir, ali je Nemanja nastavio:
Ti i ja se ne možemo svađati. Nemoguće je da se svađamo oko drugih ljude, nismo mali, ti čitaš između redova. Lagani smo obojica, poštujem to. Ja sam samo iskazao mišljenje i uz to sam ih smirivao - pričao je Nemanja i dodao da se i on oseća najjačim, kada Vladimir za sebe kaže da je najjači muškarac u "Zadruzi".

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MASNE FOTE NAPRAVILE POMETNJU U BELOJ KUĆI: Bokun lizao Miku po licu, Savo pojeo tortu sa Nadeždinih grudi! (VIDEO)

Sad mogu da se zakunem i potpišem da neću da spomenem Aleksandru i Davida, ali oni to ne mogu da urade - kroz smeh je rekao Tomović

Tošić je imao potrebu da još jednom kaže Tomoviću da će štititi pevačicu uvek kada on ustane i ima sukob sa njom.

Ja ti samo kažem, da ću Zlatu da štitim - rekao je za kraj Tošić.
A što da niste možda kumovi - dobacio je Vladimir.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Vladimir Tomović

#Zlata Đurković

#nemanja tošić

'