AKTUELNO

Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, sumnja da ga je Emina Jahović varala sa turskim multimilionerom Sadetinom Saranom i preti da će joj uzeti kuću i smanjiti alimentaciju.

Emina Jahović i poznati turski pevač i producent Mustafa Sandal posle deset godina zajedničkog života razveli su se u junu ove godine. Nakon razvoda pevačica je dobila kuću u Istanbulu, dok za sinove dobija visoku alimentaciju. Turski mediji su pre dva meseca otkrili da je Emina uplovila u emotivnu vezu sa turskim multimilionerom Sadetinom Saranom, a Mustafa, čim je saznao za ovo, posumnjao je da je ta veza trajala i duže i odmah pozvao Emininog brata Mirsada.

Foto: Andrej Nihil, Youtube printscreen

Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok  je ona bila u braku, vikao je Sandal na sastanku sa Emininim bratom i svojim advokatom - prenose turski mediji.

Da ironija bude veća, Emina je Sarana upoznala upravo preko svog bivšeg supruga. Naime, Sandal je na mnogim poljima poslovno sarađivao sa Saranom.

Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Saranom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludeo. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je dobio sumnju da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka - pišu turski mediji.

Romansa Emine Jahović i Sarana otkrivena je u Nemačkoj, gde su ih paparaci uhvatili kako zagrljeni šetaju ulicama i gde su česti gosti poznatih hotela i restorana. Novi Eminin izabranik je, između ostalog, vlasnik medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Razvod

#pevačica

'