AKTUELNO

Smatra ga za dobrog momka.

Stanija Dobrojević više puta je govorila kako joj nije jasno druženje između Vladimira Tomovića i Mine Vrbaški. O prijateljstvu ovih zadrugara bilo je reči tokom pitanja gledalaca ove noći.

Foto: RTV Pink

Sve je krenulo kada je Vladimir dobio pitanje zbog čega se udaljio od Mine kada je za nju rekao da je ona najbolja devojka u kući, a onda je priznao da je Stanija glavni razlog ovakvom ponašanju.

Foto: RTV Pink

Jesam, to sam rekao. Postoji smetnja za moje i Minino druženje. Ja to poštujem i ne pričamo više. Problem je nastao one noću kada je Stanija rekla meni: "Sa Minom možeš da se družiš", posle toga su Mini bile pune oči suza. Stanija je rekla: "Ja ovo ne želim, verovatno ima nekih emocija" i ja ne želim da Staniji priređujem takve situacije - pričao je Tomović.

Foto: RTV Pink

Ja sam pre neku noć Staniji rekla da ne želim više da komuniciram sa njim, jer to nije onaj stari Vladimir. Krivo mi je što ne pričamo toliko! Sada će biti da sam ja ljubomorna. Smatrala sam ga jednim od boljih momaka - govorila je Mina o Vladimiru.

Foto: RTV Pink

Svoj stav rekla je i Stanija koja je izjavila da je Vladimiru dozvoljeno druženje sa Minom, da su ona i Mina imali razgovor o Tomoviću i da joj je Mina posle svega rekla kako ne želi da bude problem u odnosu Stanije i Vladimira, zbog čega se Vrbaški udaljila od njih.

Celu situaciju koja se dogodila možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'